Chelsea FC 0-1 Arsenal FC | KRAJ

Chelsea FC 0-1 Arsenal FC | KRAJ
06 studenoga 14:59 2022

U utakmicu je puno bolje ušao Arsenal koji je imao terensku inicijativu i potpuno su nas pretrčali i nadjačali intenzitetom u prvih pola sata. Srećom, osim promašaja Gabriela Jesusa nisu stvorili neku opasnu situaciju pred našim golom. Mi smo imali dvije potencijalno opasne kontre koje je Havertz upropastio.

U prvom poluvremenu osim nekoliko nervoznih reakcija i prekršaja, nismo vidjeli ništa zanimljivog. Arsenal je imao više posjeda i kontrolirali su sredinu terena, ali u našoj trećini nisu bili previše opasni. Mi s druge strane, nismo uspjeli nametnuti našu igru i uglavnom smo pokušavali preko kontri.

Slična priča se nastavila i u drugom poluvremenu. Onda je u 62. minuti Mendy obranio udarac Jesusa, a iz kornera je Arsenal došao do vodstva. Na prvu, bezopasan prizemni ubačaj na prvu vratnicu, nitko to nije od Plavih izbacio i Gabriel je u mrežu poslao loptu koja bi i tako tamo završila.

Do kraja utakmice bliže je Arsenal bio drugome, nego mi izjednačujućem pogotku. Katastrofalna utakmica za nas. Nepovezanost sredine i napada, potpuna nemoć nekih pojedinaca, nedostatak intenziteta, presinga, energije. Ništa danas nije bilo dobro i dojam je da je Arsenal pobijedio jednom mirno iskontroliranom utakmicom i sretnim pogotkom. Topnici su tako slavili na Bridgeu treći put zaredom što se nije dogodilo već 50 godina. Katastrofa!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka