Chelsea FC 1-0 Newcastle United FC | KRAJ

Chelsea FC 1-0 Newcastle United FC | KRAJ
13 ožujka 16:51 2022

Kao i po tko zna koji put ove sezone, potrefile su nas ozljede više igrača na istoj poziciji u isto vrijeme. Tako Tuchel danas nije mogao računati na Chilwella (od prije), Alonsa, Jamesa, Azpilicuetu, pa ni rezervnog wing beka Hudson-Odoija. Zato je bio primoran prebaciti na 4 u obrani, iako je u zadnje vrijeme momčad puno bolje igrala s 3 (tj. 5). Zapravo su ovo bila četiri stopera, gdje su dvojica igrali bekove – Sarr lijevo, a Chalobah desno.

Slično kao u nedavnoj domaćoj utakmici protiv Burnleyja, prvo poluvrijeme bila je čista uspavanka bez jednog jedinog uzbuđenja. U toj smo utakmici u drugom poluvremenu razbili Burnley, ali je Newcastle ipak bio tvrđi orah i zadržao je nulu skoro do samog kraja. Ali, ukazao se fenomenalni Kai Havertz s vanserijskim primanjem i finišom u gostujućem petercu. Kakva igračina! Pa što smo mi uopće kupovali ovog Lukakua… trebalo je graditi momčad oko Kaija na devetci, više uopće nema sumnje u to. Neviđeno zadovoljstvo bilo je gledati onog drvosječu Dana Burna kako ga u očaju kupe s travnjaka nakon što ga je izigrao Havertz. Koga je on mislio tući??

Jedna stvar ostaje neobjašnjena. Zašto su nam danas na dresovima, suprotno najavama, bili Three i Hyundai? Ne znam za vas, ali ja u životu ne planiram kupiti Hyundai. Srećom, Three mi nije ni dostupan…

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka