KRAJ ERE ROMANA ABRAMOVIČA

KRAJ ERE ROMANA ABRAMOVIČA
02 ožujka 20:01 2022

Maloprije je izašla izjava Romana Abramoviča koja je sve navijače našeg kluba potresla iz korijena! Zbog rata u Ukrajini i sankcija koje snosi sve što ima veze s Rusijom, Abramovič je primoran prodati klub. U izjavi je rečeno kako će prodaja i predaja kluba ići postepeno, a potez koji zaslužuje naklon cijelog svijeta je da će biti osnovana dobrotvorna zaklada koja će se pobrinuti da sav neto prihod od prodaje kluba ide za dobrobit žrtava u Ukrajini. Također je izjavio da neće tražiti otplatu ikakvih kredita od strane kluba.

Taj potez točka je na i svih dobrih stvari koje je Roman napravio za naš klub. Stavio ga je, takoreći, na noge i usmjerio na staze najveće slave i uspjeha kojima smo kao navijači emocionalno svjedočili.

U svojoj gotovo dvadesetogodišnjoj vladavini klubom zadužio je klub i sve njegove navijače.

Što slijedi našem klubu tek je za vidjeti, a zasada možemo samo reći: HVALA TI, ROMANE!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka