Aston Villa FC 1-3 Chelsea FC | KRAJ

Aston Villa FC 1-3 Chelsea FC | KRAJ
26 prosinca 20:21 2021

Tuchel ovog puta nije iznenadio sastavom koliko inače zna, napravio je ”samo” jedno veće iznenađenje – Lukaku je, iako već par dana trenira s ekipom, započeo na klupi. Start Chalobaha, pak, ne spada u kategoriju iznenađenja s obzirom na njegov izvrstan nastup u prošloj utakmici. Ako išta, kod Tuchela svakako vlada meritokracija.

Ipak, zamjenu točno te dvojice igrača bio je prisiljen napraviti već na poluvremenu, nakon relativno lošeg nastupa njegove momčadi u kojem je Villa zasluženo povela (iako sretnim odbijancem od Jamesa), a naši nedugo zatim izjednačili preko Hudson-Odoija i Jorginha (izborio, odnosno iskoristio jedanaesterac). Direktno je Tuchel zamijenio Chalobaha Lukakuom, a iako su se neki od nas ponadali da to napokon znači isprobavanje formacije s 4 braniča, to je ipak samo značilo da Pulisic opet igra wing beka… sigh.

Međutim, dovela je ta promjena do značajnog poboljšanja u našoj igri te posljedično i do pobjedničkog gola – upravo Lukakua kojemu je ovo bio prvi ligaški gol još od – istog protivnika u rujnu(!)… I ovaj gol namjestio je Hudson-Odoi, ovog puta nabačajem. Propustio je CHO pri kraju utakmice staviti šlag na kraju na svoj nastup promašivši 100%-tnu šansu na asistenciju našeg Kovačića koji je u međuvremenu ušao u igru. Osim njega, ušao je i Christensen, vjerojatno zbog (još jedne) ozljede T. Silve… sigh vol. 2.

Slično kao u prošlom susretu protiv Ville, dovršio ih je Lukaku u sudačkoj nadoknadi. Ovog puta indirektno, izborio je penal kojeg je rutinski iskoristio Jorginho.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka