Arsenal FC 0-2 Chelsea FC | KRAJ

Arsenal FC 0-2 Chelsea FC | KRAJ
22 kolovoza 19:22 2021

Očekivana i uvjerljiva pobjeda protiv inferiornog gradskog rivala. To bi bio rezime ove utakmice, ali ne sadržava sve. Ne spominje da smo izgubili zadnje 3 utakmice od Arsenala te da općenito u zadnjih par godina imamo neobično loš međusobni omjer iako su oni u strmoglavom padu, a mi u strelovitom uzletu. Ne govori da je u ovoj utakmici, makar u prvom poluvremenu, Arsenal bio vrlo neugodan, iako bez prave prilike. Svejedno je ofenzivno odlični (kad već nije defenzivno) Chelsea otišao na odmor s uvjerljivom prednošću, a onda u nastavku nažalost propustio podebljati.

Nećemo previše komentirati debi Lukakua da ne bismo utjecali na ocijenjivanje, pa ostavimo to za članak s ocjenama. Ono što se mora reći da je zabio gol nakon samo 17 minuta u svom drugom debiju za naš i njegov omiljeni klub. Bio je to tap in na ubačaj Reecea Jamesa koji je nešto kasnije i sam zabio za povećanje vodstva, ovog puta na dodavanje Masona Mounta.

Bilo je i vrijeme da zaustavimo negativan niz protiv ove ‘mid-table’ ekipe, zar ne? In other news, United je već kiksao, tako da sada dijelimo prvo mjesto s Liverpoolom (s istom gol razlikom, 5-0), ispred Spursa. Upravo s Liverpoolom igramo u subotu, i to na Anfieldu.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka