Chelsea FC 3-0 Crystal Palace FC | KRAJ

Chelsea FC 3-0 Crystal Palace FC | KRAJ
14 kolovoza 17:45 2021

Kakav početak Premier lige za Plave! Unatoč svim problemima vezanim za fizičku spremu, točnije ozljedama Ziyecha i Kantea, nespremnosti ključnih igrača s obzirom na nedavan povratak s odmora, te umarajućih i napetih 120 minuta Superkupa prije manje od 72 sata. U početnom sastavu bilo je max. 5-6 prvotimaca, ali to nije zaustavilo naše momke da rastave Palace na komade. Strijelci su bili Alonso iz još jednog trademark slobodnjaka s desne strane, Pulisic sa svojim petim golom u četiri nastupa protiv Palacea, te na kraju famozni Trevoh Chalobah s golčinom iz daljine.

United je u prethodnom terminu povisio kriterije, ali Chelsea je na to uspješno odgovorio. Možda nismo zabili 5 golova, ali mogli bismo već sljedeće kolo kod Arsenala s velikim Lukakuom. IDEMO PO TITULU!!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka