SLUŽBENO: Lukaku se vratio kući!

SLUŽBENO: Lukaku se vratio kući!
12 kolovoza 19:55 2021

Trofej je u džepu pa konačno možemo pažnju posvetiti i ovome – našem najvećem transferu u povijesti kluba!

Romelu Lukaku vratio se nakon 8 godina u klub za oko 120 milijuna eura.

Naš navijač od malih nogu koji ima puno “nedovršenoga posla” na Bridgeu – ako je netko zaslužio dobiti ovakvu priliku za ovolike novce, onda je to on.

Havertz, Mount, Werner, Ziyech, Pulisic, Hudson-Odoio… i Lukaku. Zvuči zastrašujuće!

Sretno, ‘mrcino’!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka