Manchester City FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ

Manchester City FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ
08 svibnja 20:25 2021

Iako je City puno bolje krenuo i bio na pragu 2-0, Chelsea u ludom preokretu dolazi do pobjede!

  • Smiješan Aguerov pokušaj panenke iz penala koji Mendy skida. Da je tad zabio za 2-0 bilo bi vrlo teško stići…
  • Ziyech vrlo zasluženo zabija za izjednačenje.
  • Poništena su nam tri pogotka iz zaleđa (dva Werner i jedan CHO)
  • Rezultat koji nam donosi mirnoću, dobro je da City nije osvojio ligu preko naših leđa. U zadnjoj minuti ukazao se Marcos Alonso i traljavim udarcem donio nam sva tri boda i treće mjesto! Odlično za psihološku prednost!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka