Ždrijeb Lige prvaka: Chelsea u četvrtfinalu ide na Porto!

Ždrijeb Lige prvaka: Chelsea u četvrtfinalu ide na Porto!
19 ožujka 12:19 2021

Prva utakmica četvrtfinala igrati će se 6./7. travnja u Portu, a uzvrat 13./14. travnja na Stamford Bridgeu.

Ako prođemo, u polufinalu će nas dočekati pobjednik dvoboja Liverpool – Real Madrid! Prvu utakmicu bismo igrali (3. put za redom) u gostima 27./28. travnja, a uzvrat kod kuće 4./5. svibnja.

Uhh, kakav ždrijeb! Nismo mogli bolje, zar ne? Još se ne križamo ni sa Cityjem ni Bayernom u polufinalu! Valjda nam se veselje neće obiti o glavu…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka