Chelsea FC 2-0 Everton FC | OCJENE

Chelsea FC 2-0 Everton FC | OCJENE
09 ožujka 22:52 2021

Chelsea je odigrao jednu od najboljih utakmica pod Tuchelom – ako ćemo po CheCro ocjenama – drugu najbolju. Rekord novog trenera (a i cijele sezone) za sada drži prethodna utakmica protiv Liverpoola (ukupna ocjena 1.95), a ova protiv njihovih gradskih rivala se popela do 1.76, što je dovoljno za ovosezonski TOP 5 (uzastopne Lampardove ligaške pobjede protiv Burnleyja, Sheffielda i Newcastlea zauzimaju 2., 3. i 4. mjesto).

Igrač utakmice – Kai Havertz (2.69), naša nova (lažna) devetka! Ma kome treba Haaland?! Naše rekordno pojačanje napokon je zaliječio sve svoje ozljede (i bolesti, sjetimo se korone) i dobio priliku na dugo najavljivanoj novoj poziciji. Priliku je iskoristio izvrsno, zabio gol pomoću odbijanca, zabio poništeni gol zbog marginalne ruke te izborio penal. S obzirom da ni on ni Werner nisu prave devetke, možda je ovakva fluidna koegzistencija najbolje rješenje za obojicu… Ne znam za vas, ja jedva čekam vidjeti još od njih dvojice u ovakvoj postavci!

Kad smo kod Wernera (0.38) on je daleko najlošije ocijenjeni starter, svi ostali su dobili minimalno 1.66(!). Odavno već zabrinjava koliko momak može promašiti. Već su krenili nazivi kao što su ”Morata 2.0” ili ”Torres 3.0”… Ali vjerujem da on može iz toga izići. Ima savršene uvjete, trenera i suigrače za to.

Mora se potrošiti i pokoja riječ na danskog Maldinija (2.48). Momak je bio nadrealno dobar. Osobno sam čvrsto uvjeren da je bio daleko najbolji pojedinac na terenu, ali ofenzivci i end product osvajaju visoke ocjene i titule igrača utakmice. Nevjerojatno je koliko je napredovao Christensen. Je li to rezultat treniranja s velikim Thiagom Silvom? Što ćemo, zapravo, sa Silvom sada kada se vratio s ozljede? Pored sve gužve u napadu, ovo pitanje se polako Tuchelu nameće kao najveća ‘slatka briga’…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka