Chelsea FC 3-0 West Ham United FC | KRAJ

Chelsea FC 3-0 West Ham United FC | KRAJ
21 prosinca 22:49 2020

Lampard je izveo neočekivan sastav, točnije neočekivana dva igrača. Usred dobre forme Girouda, utakmicu je nakon dugo vremena započeo Tammy Abraham, a na zadnjem veznom Jorginho, koji je prethodno slovio za 6. izbor u veznom redu… Bila je tu još jedna promjena u odnosu na zadnji poraz protiv Wolvesa, ali ova je bila prisilna – kapetan Azpilicueta je zaigrao od prve zbog ozljede Jamesa.

Kakve mi sreće imamo, nije prošlo ni 10 minuta i ozljedio nam se i drugi bek prvog izbora. Ben Chilwell krivo je stao na desno stopalo te ga je zamjenio Emerson. Netom nakon toga poveli smo preko Thiaga Silve još jednim golom nakon kornera (već 8. ove sezone, nitko drugi nema niti 6!). Bilo je još raznoraznih prilika s naše (ali i protivničke strane), ali na poluvrijeme smo otišli s tek minimalnom prednošću.

U drugom poluvremenu kao da smo odustali od drugog gola, a gosti su postali znatno neugodniji. Činilo se kao da nas čeka sudbina prošlog kola i da ćemo teško zadržati prednost, ali se onda ukazao Abraham s dva brza gola! I tako smo osvojili prijeko potrebna 3 boda. Ako ništa, barem smo prešli Spurse na tablici.

P.S. Nabijem Sportklub.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka