Chelsea FC 3-0 Stade Rennais FC | KRAJ

Chelsea FC 3-0 Stade Rennais FC | KRAJ
04 studenoga 22:51 2020

Još jedna divna, ugodna pobjeda bez frustracije primanja golova. Doduše, nije ovo bio najbolji nastup plavih, ali 3 boda se pišu. Kamo sreće da je još i Krasnodar održao svoju dvostruku(!) prednost u Sevilli, ali nevjerojatni domaćin im je preokrenuo s igračem manje(!), tako da smo s njima izjednačeni na vrhu grupe.

Oba gola u prvom poluvremenu zabio je Timo Werner iz penala, što znači da imamo novog ‘standardnog’ izvođača, s obzirom da je i Jorginho bio na terenu. Drugi penal je bio vrlo kontroverzan, a istovremeno je gostujući igrač dobio i drugi žuti što je bila podjednako upitna odluka. Ta situacija je odlučila/potvrdila našu pobjedu. Ni prije, a pogotovo nakon toga Rennes nije predstavljao skoro nikakvu opasnost za naš gol te smo mirno doveli utakmicu kraju. U drugom poluvremenu je gol zabio još i Abraham na nabačaj Jamesa.

  • Lampard je odlučio ne odmarati obranu. Nakon što je muku mučio s primanjem golova, nije ni čudo da se sada čvrsto drži obrambene četvorke (i golmana) koji nižu ‘prazne mreže’.
  • Zapravo, nije ni ostatak momčadi promijenjen u odnosu na prethodnu pobjedu, izuzev prisilne zamjene Havertza Jorginhom. Naime, Nijemac je netom prije utakmice dobio pozitivan rezultat testa na COVID-19.
  • Super je što Liga prvaka dozvoljava razuman broj zamjena (5) u ovako gustom ovosezonskom rasporedu. Lampard je čim prije krenuo odmarati svoje najvažnije (i najumornije) igrače. Izvadio je Kantea, Silvu, Ziyecha, Chilwella i Abrahama, a priliku dao Kovačiću, Rudigeru, Hudson-Odoiju, Emersonu i Giroudu.
  • Kad smo kod Kovačića, što je s njim? Zašto je uopće Jorginho ‘ispred’ njega?
  • Sljedeća utakmica je već za 3 dana u Sheffieldu. Hoćemo još clean sheetova!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka