SLUŽBENO: Mendy je novi vratar Chelseaja!

SLUŽBENO: Mendy je novi vratar Chelseaja!
24 rujna 22:08 2020

Zadnji dio slagalice, Edouard Mendy, pridružio se momčadi Franka Lamparda.

Najmanje bombastično pojačanje, ali moglo bi se pokazati ključnim. Za samo 22 milijuna funti 28-godišnjak potpisao je 5-godišnji ugovor.

Senegalac je našima (vjerojatno i nadam se – Čechu) za oko zapeo dobrim igrama u Rennesu, a razlozi njegova dolaska su očiti. Iako nije bilo nekog odličnog rješenja u trenutnoj situaciji s našim vratarima, ovo je svakako najmanje loše. Svi znamo u kakvom stanju je Kepa, Mendy je vratar koji svakako može uskočiti u priču i podnijeti teret prvoga vratara ako za time bude potrebe, a sve više se čini kako hoće.

In Petr we trust, sretno Edouarde!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka