Chelsea FC 0-2 Liverpool FC | KRAJ

Chelsea FC 0-2 Liverpool FC | KRAJ
20 rujna 19:23 2020

Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno, iako je Chelsea prepustio loptu i čekao kontru. Dobro odigranu kontru nismo dočekali, ali ni Liverpool nije ozbiljnije zaprijetio tako da je utakmica mogla otići u bilokojem smjeru – Plavima je samo trebala jedna bolja kontra, a Crvenima trenutak manjka koncentracije kakav čovjek i očekuje da će Chelseajeva obrana prije ili kasnije napraviti… I nažalost, njima se prvima strpljenje isplatilo. Christensen je na samom kraju poluvremena napravio potpunu glupost, kao zadnji igrač ragbijaškim potezom srušio Manea i zaradio čisti crveni karton.

Nakon toga je drugo poluvrijeme bila čista formalnost, a naši nisu uspjeli održati rezultatsku ‘neizvjesnost’ niti 5 minuta. Toliko je bilo potrebno Liverpoolu da lijepom akcijom zatrese mrežu, a još 3 minute bile su dovoljne Kepi da napravi kariusovsku grešku i pokloni Maneu njegov drugi gol. Game over. Laka nam noć.

  • Lampard je, ponukan lošom igrom u zadnjem susretu s Liverpoolom u formaciji 3-4-3, te dobrom igrom u formaciji 4-3-3 u prethodnim susretima, mudro odlučio vratiti na sarrijevski vezni red s Kovačićem, Kanteom i Jorginhom, te ih je zadržao i kada je trebalo jednog igrača izvaditi zbog crvenog kartona.
  • Prednji trojac Havertz-Werner-Mount bio je štogod neočekivano postavljen na terenu. Timo je bio lijevo krilo, Kai (lažna) špica, a Mason desno krilo.
  • Nakon isključenja Christensena, Lamps je uveo Tomorija umjesto Havertza.
  • Preostale zamjene bile su Barkley i Abraham umjesto Kovačića i Jorginha.
  • Jorginho je (napokon) promašio penal, a izabrao je i dobro vrijeme za to – i da je zabio sumnjam da bi se ishod promijenio…
  • S pozitivne strane, Werner je već drugu utakmicu za redom izborio penal.
  • Next up – Barnsley u srijedu (EFL/Carabao/Liga kup).

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka