Najava utakmice (Bayern): Liga prvaka se nastavlja

Najava utakmice (Bayern): Liga prvaka se nastavlja
07 kolovoza 20:19 2020

Nadam se da niste zaboravili, još ima nogometa za naše momke u plavom. Putujemo u München na reprizu protiv Bayerna. Koliko god imali lijepa sjećanja s Allianz Arene, sutra nas čeka teška utakmica. Imamo tri gola zaostatka za nadoknaditi i puno ozljeda. Bez obzira na sve, želimo vidjeti dobru igru, a to nam Frank definitivno može dati.

21:00 – PlanetSport 1

Poraz u FA kupu definitivno nije ostavio dobar okus u ustima, pogotovo nakon što je Anthony Taylor bio glavni glumac te predstave. Sutra nas pak čeka još veći izazov: Bayern München u Münchenu.

Prvaci Bundeslige su u zastrašujućoj formi. Nisu izgubili utakmicu cijele godine, ne računajući jednu prijateljsku, a imali su samo jedan remi, i to u veljači. Sve ostalo – pobjede! U ligi su zabili čak 100 golova, a primili samo 32. Ne moram ni naglasiti da nitko nije bolji od njih u objema statistikama.

Naša forma je mješovita, kao što znate. Protiv Arsenala smo mogli pokazati mnogo više, ali sam siguran da će sutra svi htjeti pokazati da zaslužuju mjesto u ekipi iduće sezone. Sve te ozljede sigurno neće pomoći, ali moramo se snaći. Sutra smo bez Alonsa, Azpija, Pulisica, Williana, Pedra, Jorginha i RLC-a.

Javite se Franku, fali mu ljudi…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka