Chelsea FC 3-1 Manchester United FC | OCJENE

Chelsea FC 3-1 Manchester United FC | OCJENE
20 srpnja 22:05 2020

Chelsea se plasirao u finale FA kupa napokon pobjedivši United (iz četvrtog pokušaja) i pritom odigravši jednu od najboljih utakmica ove sezone. Drugu najbolju, ako je vjerovati pratiteljima Chelsea Croatia portala – prosječna ocjena od 1.85 lošija je samo od gostovanja na Three Point Laneu (1.95), a drugo mjesto dijeli s zadnjom utakmicom prije koronapauze, demoliranju Evertona na Bridgeu.

CheCro igrač utakmice je po treći put za redom Olivier Giroud (2.58), što je do sada uspjelo samo njegovom izravnom konkurentu Abrahamu pri početku sezone… 3 za redom nije vezao ni Hazard prošle sezone! Nevjerojatan je to preokret za igrača koji je u siječnju bio na izlaznim vratima kluba i uskoro puni 34 godine. Sve je lakše zamisliti Wernera na lijevom krilu kada na špici imamo ovakvu majstorsku mantinelu!

Odmah iza Girouda su Mount (2.40) i Kovačić (2.24) s još jednom izvrsnom partijom… Naša sljedeća desetka? Iznad odličnih 2.0 su još i desni bekovi Azpilicueta (2.04) i James (2.02) koji su pokazali da upravo oni najviše profitiraju s formacijom 3-4-3… Taj sustav dopušta kapetanu da igra na svojoj najprirodnijoj poziciji, a mladom Jamesu da iskaže sav svoj sirovi napački potencijal.

Minimalna ocjena startera je 1.45 (Jorginho), a s obzirom da je Lampard vrlo kasno mijenjao (80. minuta i nadalje), zamjene nisu stigle postići dobre ocjene. Hudson-Odoi (-0.21) je stigao čak i u minus otići sa svojih par nespretnih poteza. Nema veze, glad i želju je pokazao, bit će bolje kada dobije više vremena!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka