Sheffield United FC 3-0 Chelsea FC | KRAJ

Sheffield United FC 3-0 Chelsea FC | KRAJ
11 srpnja 20:23 2020

Chelsea je odigrao očajno prvo poluvrijeme. Nije zaprijetio ni jedan jedini put, a lagano je primio dva gola. U drugome dijelu je krenulo nešto bolje, ali brzo se rasplinulo. Lampard mora nešto mijenjati i to pod hitno.

 • Jorginho napokon započeo utakmicu, iako je teško reći da bi se to dogodilo bez ozljede Gilmoura.
 • Započeo je i Abraham, dok je Giroud ostao na klupi. Malo rotacije od strane Lampsa.
 • Vrlo loše prvo poluvrijeme, obrana je opet pokazala svu čar svojeg talenta, ali kod prvog pogotka glavni krivac ipak je bio Mount, dok su kod drugog više stoperi.
 • U drugome dijelu Lampard preslaguje momčad u 3-4-3: ušao je Alonso umjesto Mounta, a također je i Rudiger zamijenio ozljeđenoga Christensena.
 • Je li ovaj 3-4-3, kada već vidimo koliko je obrana katastrofalna, trebao nastupiti ranije?
 • Igramo nešto bolje u drugome dijelu, ali i dalje bez prave oštrine u napadu.
 • Ušao je Giroud umjesto Pulisica, a kasnije i CHO umjesto Jamesa, sada igramo 4-4-2/4-2-4.
 • Mučili smo se i mučili, držali loptu, a domaćini potegnuli kontru i to je 3-0. Odlična asistencija Rudigera (ovo je naravno, sarkazam).
 • Opet rezultat u znaku broja TRI.
 • Nadam se kako će Lampard nešto znatnije promijeniti, jer ovako nema smisla igrati. Koliko god naš napad bio dobar u ovome trenutku, teško je igrati kada znaš da će ti obrana svaku utakmicu primiti dva komada. Sljedeća utakmica je kod kuće protiv Norwicha koji je već ispao.
 • Sreća u nesreći je da Leicester i Manchester United moraju igrati međusobno, a dobre vijesti možda mogu stići u ponedjeljak kada će biti odlučeno hoće li Man City biti izbačen iz Lige prvaka. Također, Leicester na rasporedu još ima ovaj Sheffield te Spurse. I dalje je sve u našim rukama – ako pobijedimo sve tri naredne utakmice ulazak u LP je 100% osiguran, idemo to iščupati kako god možemo!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka