Chelsea FC 4-0 Everton FC | OCJENE

Chelsea FC 4-0 Everton FC | OCJENE
12 ožujka 20:33 2020

Chelsea je, prema mnogima, odigrao najbolju utakmicu ove sezone i rasturio Everton. Ipak, ovo je po CheCro ocjenama tek druga najbolje ocijenjena utakmica ove sezone (1.85), na prvom mjestu je i dalje pobjeda na gostovanju kod Mourinhovih Spursa (1.95)

Čak šestero igrača dobilo je odličnu ocjenu iznad 2.0, a to je i ovosezonski rekord. Nijedan od njih nije se posebno istaknuo te svih dijeli samo 0.23 ocjene. CheCro igrač utakmice je po prvi put ove sezone Pedro (2.51), a drugo mjesto dijele mladi Mount (2.38) i još mlađi Gilmour (2.38) koji je dokazao da onakav nastup protiv Liverpoola nije bio slučajnost. Tu su još i Barkley (2.33), Giroud (2.31) te Willian (2.28), sve igrači koji su do sada bili praktički na izlaznim vratima kluba, a sada ovakvim nastupima kompliciraju odluku Lampardu i upravi.

Na ‘dnu’ ocjena nalazi se par zanimljivosti, a valja naglasiti da nitko nije loše ocijenjen, dapače. Najbolja zamjena, James (1.32) odigrao je svoju prvu utakmicu na poziciji zadnjeg veznog gdje je prošle sezone nekoliko puta nastupio kao igrač Wigana. Zouma (0.75) je bio jedini starter ocijenjen ocjenom nižom od 1, a kažnjen je zbog neopreznosti iz prvog poluvremena. Za kraj, tu su nespektakularni nastupi Armanda Broje (0.71) i Tina Anjorina (0.45) koji su bili vidno impresionirani u svojem debiju za klub, odnosno debiju u Premier ligi. Nema veze, bit će novih prilika. Znaju to i navijači pa ih nisu sivuše kaznili u ocjenama.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka