Chelsea FC 4-0 Everton FC | KRAJ

Chelsea FC 4-0 Everton FC | KRAJ
08 ožujka 16:48 2020

Nakon dugo, predugo vremena jedna opuštajuća utakmica puna dobrih akcija, efikasne završnice i općenito jako dobre igre. Jako smo popravili gol razliku i poslali jasnu poruku tko je gazda u borbi za 4. mjesto.

Uz puno ozljeda opet je započeo Gilmour koji nije odigrao zapaženu ulogu kao protiv Liverpoola, ali je bio dobar.  Kepa nastavlja na golu, a Anjorin i Broja debitirali su za prvu momčad.

  • Bolje smo otvorili utakmicu, Mount je u prvih 10 minuta imao jako dobru priliku na dodavanje Williana, ali je Pickford izveo jako dobru obranu.
  • 15’ minuta i već vodimo! Nakon kombinacije na krilu Pedro je dodao Mountu koji primanjem na vrhu 16 postavlja odličnu situaciju za šut u bliži kut, Pickford je nemoćan, 1-0!
  • Nakon nekoliko minuta Willian se sjurio po desnoj strani u polukontri i pucao iskosa, ali Pickford opet dobro brani.
  • 21’ je minuta Gilmour započinje akciju na centru, daje Barkleyu koji dugom prizemnom loptom šalje Pedra u 1 na 1 situaciju i to je 2-0! U maniru prave devetke, kao u svojoj najboljoj formi.
  • Zouma nesmotreno gubi loptu, ali sreća pa protivnici nisu iskoristili priliku.
  • Chelsea je bolje ušao u drugi dio i već 50’ minuti imamo 3-0! Nakon dugog napada na lijevoj strani, Barkley je dodao Willianu koji se dobro namjestio blizu 16-erca Evertona i pogodio donji desni kut Pickforda.
  • Samo nekoliko minuta kasnije Willian je izveo korner, a Giroud se najbolje snašao za velikih 4-0!
  • Izašli su Mount, Willian i Giroud, ušli James i mladići Anjorin i Broja.
  • Zanimljivo, formacija se nije mijenjala, James je zaigrao na poziciji zadnjeg veznog, nešto što je često igrao prošle sezone
  • Nakon 4-0 smo više manje mirno priveli utakmicu kraju, sjajna uvertira za ostatak sezone i borbu za Ligu prvaka!


OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka