Najava utakmice (Bayern): DrogbaaAAAAA…

Najava utakmice (Bayern): DrogbaaAAAAA…
24 veljače 20:37 2020

Glas Martina Tylera još uvijek odjekuje dok određeni čovjek u plavom klizi po travi. Silovitiji udarac glavom još nisam vidio. Čarobna noć je to bila, uistinu. Sutra se opet susrećemo s protivnicima od te noći. Prošlo je skoro osam godina i sada smo u istom natjecanju, sa novom ekipom i novim trenerom. U subotu smo imali trening za ovaj okršaj i, unatoč ozljedama, očekujemo dobar rezultat.

21:00 – PlanetSport 1

Napokon nam se i Liga prvaka vratila. Koliko god samopouzdanja imali, moramo znati da postoji mogućnost da nećemo iduće godine sudjelovati u LP pa ove godine moramo izvući što više možemo iz nje.

Naša forma je znatno lošija od Bayernove ako gledamo rezultate u domaćim ligama. Oni su neporaženi od početka prosinca, dok mi šaramo svugdje. Oni su prvi na svojoj tablici, mi četvrti na svojoj. Očito je da su oni favoriti za sutrašnji okršaj, što potvrđuju koeficijenti kladioničara. Na pobjedu Bayerna je “kofa” 1.75, dok je na našu 4.33. Ako išta volimo, to je kad su šanse protiv nas!

U ozljedama ‘pobjeđujemo’ mi jer nam fale Pulisic i Kante, a bavarskoj momčadi Perišić i Sule, tako da nećemo vidjeti borbu Hrvata.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka