Newcastle United FC 1-0 Chelsea FC | KRAJ

Newcastle United FC 1-0 Chelsea FC | KRAJ
18 siječnja 20:17 2020

Chelsea je cijelu utakmicu bio dominantna momčad, ali nedostajalo je pravih prilika, pa tako i golova. Dojam je da bi nam još puno, puno vremena trebalo da zabijemo… A Newcastle je zabio pobjednički gol u sudačkoj nadoknadi, naravno nakon prekida. 

S vedrije strane, Newcastle je osim grede u prvom poluvremenu bio neopasan, te smo upravo skoro upisali treći clean sheet za redom, što bi bio prvi put u ovoj sezoni. Osim toga, Arsenal, Spursi i City su danas također kiksali, a sutradan United ide u goste Liverpoolu. Dobrojesve.

  • Lampard još jednom bez ljevaka na bekovima, još jednom Christensen od prve te Kovačić na klupi.
  • James se nakon još jedne izrazito aktivne utakmice blago ozlijedio te ga je zamjenio Emerson.
  • Prethodno je izašao Mount, a nakon toga i Abraham. Ušli su Barkley i Batshuayi.
  • Kako ono nije bio penal na Emersonu? VAR opet nema cojones suprostaviti se grešci suca na terenu!
  • Ponovno igramo već u utorak kada dočekujemo Arsenal.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka