Najava utakmice (Burnley): Krajnje vrijeme za domaću pobjedu

Najava utakmice (Burnley): Krajnje vrijeme za domaću pobjedu
11 siječnja 12:27 2020

Pa hajde da vidimo! Još jedan ligaški okršaj na Stamford Bridgeu, još jedna tvrda “slabija” ekipa. Frank je priznao da moramo više riskirati u domaćim utakmicama, budući da smo u tri domaće utakmice stvorili 50 šansi a zabili nula golova. Koeficijent na pobjedu Burnleyja je 11 pa ako vam se kocka i ne ide vam protiv savjesti, probajte. U svakom slučaju se možemo složiti da je krajnje vrijeme da domaći rezultati postanu pozitivni.

16:00 – Sportklub 4/5/6/7, nemam pojma jer samo piše “nogomet” na svima

Sjedimo na ugodnom četvrtom mjestu na tablici sa 36 bodova, 12 više od današnjih suparnika, koji sa 24 boda zauzimaju 15. mjesto na tablici. U posljednjem međusobnom susretu u listopadu smo svjedočili savršenom hattricku Pulisica u pobjedi od 4-2.

U zadnjih pet ligaških utakmica imamo po dvije pobjede i dva poraza, gdje su oba poraza kod kuće i obje pobjede u gostima. Burnley u zadnjih pet ima tri poraza i dvije pobjede, s tim da su im posljednje tri utakmice porazi pa i nisu baš u nekoj formi.

Što se tiče ozljeda, ne ide nas u zadnje vrijeme. Nedostupni su nam Pulisic, Alonso i naravno RLC, kojemu se još ne zna očekivano vrijeme povratka. Na presici je Frank rekao da ne očekujemo neko pojačanje u idućim danima, od kojih se najviše spominje Jadon Sancho iz Borussije Dortmunda.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka