Chelsea FC 0-2 Southampton FC | OCJENE

Chelsea FC 0-2 Southampton FC | OCJENE
29 prosinca 07:47 2019

U zadnjih 6 utakmica Chelsea uredno i konzistentno ide od odličnog do očajnog nastupa pa opet iznova. Od 3 ‘očajne’ utakmice u tom nizu, svaka je nanovo obarala rekord najlošije ocijenjene utakmice ove sezone, a ova se s grozomorno niskih -1.24 zaista previše približila all time rekordu od -1.28 iz onog gaženja od strane Bournemoutha početkom ove još uvijek tekuće godine…

Komentirati nastupe pojedinaca zaista nema puno smisla pa ćemo navesti samo ‘rekorde’ koji su oboreni u novom low pointu ove ‘jo-jo’ sezone:

  • Vrlo je uobičajeno da za dobar nastup starteri budu nagrađeni mahom odličnim ocjenama pa da u takvim slučajevima zamjene bez dovoljno vremena na terenu ostanu i tri najlošije ocijenjena igrača… A ovo je prvi put da se dogodilo obrnuto – troje zamjena stiglo je učiniti najmanje lošega te po prvi put u povijesti CheCro ocjena čine TOP3.
  • Najmanja razlika između najbolje i najlošije ocijenjenog igrača (1.33), ne računajući zamjene. Ovo je all time rekord. Pokazuje koliko su zapravo svi bili jednako loši.
  • Prvi put ove sezone SVI igrači su negativno ocijenjeni, a to se do sada dogodilo samo dvaput, u prošlosezonskim blamažama protiv Bournemoutha i Cityja.
  • Samim time je Mason Mount (-0.16) ‘najgori’ CheCro igrač utakmice ove sezone, ali ipak ne i all time… Ta titula još uvijek (i možda zauvijek) pripada velikom Pipiti koji je u prethodno spomenutim utakmicama bio još i ‘gori’ (-0.44 i -0.23)…

P.S. Izbjegavši ovu utakmicu i posljedično lošu ocjenu, Mateo Kovačić je upravo postao naš najbolje ocijenjeni igrač ove sezone (prosječna ocjena – 1.51) te je sada i službeno zasadašnji PotY.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka