Najava utakmice (Arsenal): Topnici bez baruta

Najava utakmice (Arsenal): Topnici bez baruta
28 prosinca 15:07 2019

Što reći? Koju posluku porati? Stamford Bridge više nije utvrda koja je nekoć bila. Away is the new home. Mentalna blokada igranja na domaćem terenu je još uvijek prisutna pa srećom sutra igramo u gostima. Idemo na drugi londonski derbi u tjedan dana, na Emiratese. Možemo li ponoviti prošlu nedjelju i udjeliti poraz još jednom londonskom rivalu?

15:00 – Sportklub 1

Pobjede protiv slabijih klubova ne donose toliku sreću kao protiv jačih, niti porazi od jačih klubova donose toliku tugu kao oni od slabijih. U zadnje vrijeme nas Frank vodi do većih ekstrema pobjedama protiv jačih i porazima protiv slabijih. Za bodove bi možda bolja bila ova varijanta pobjeđivanja slabijih klubova jer ih ima više, ali moram priznati da mi nije mrska ova trenutna opcija, ako isključimo pobjeđivanje svakoga kao mogućnost.

Naši sutrašnji domaćini su i sami u svojevrsnoj krizi, što bi bilo kojem drugom klubu išlo u korist, ali čini se da svi krizni klubovi protiv nas dobiju krila. Dobili su novog trenera, bivšeg igrača Mikela Artetu, nakon što je Unai Emery otišao u vrlo lošim uvjetima. Nisu baš u nekoj formi, sa dva remija i dva poraza u zadnjih pet utakmica. Na jedanaestom su mjestu na tablici i jedini od uobičajenih ‘Top 6’ sa negativnom gol razlikom. Zadnji puta su kod kuće pobijedili tek na početku desetog mjeseca.

Mi smo još uvijek nekako na četvrtom mjestu sa 32 boda, dalekih 20 bodova od prvog Liverpoola. U zadnjih pet utakmica imamo čak tri poraza i dvije pobjede. U gostima smo ove sezone izgubili samo tri utakmice pa bi nam ta statistika kombinirana sa njihovom na domaćem terenu trebala biti dobra motivacija.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka