Najava utakmice (Lille): Just a Lille more…

Najava utakmice (Lille): Just a Lille more…
10 prosinca 10:59 2019

Tjedan odluke je došao! Opcije su jednostavne. Pobjeda osigurava prolazak. Remi i poraz Valencije također osigurava prolazak, ali nema smisla oslanjati se na druge. Lille će završiti na zadnjem mjestu kako god gledali, tako da neke posebne motivacije nemaju. Igramo pred svojim navijačima i nema razloga zašto ne bismo prolazak osigurali čvrstom pobjedom.

21:00 – PlanetSport 3

Poraz od Evertona u subotu je uzemljavanje koje je očito trebalo i ekipi i navijačima. Mi smo mlada momčad u izgradnji. Talenta i vještine imamo, samo nam fali iskustva. To ćemo moći donekle riješiti u zimskog prijelaznom roku, ali večeras imamo priliku pokazati da smo sami sebi dovoljni. Izbaciti Everton iz misli i fokusirati se na Francuze.

Iako su zaredali tri pobjede u francuskoj ligi, forma Lillea u Ligi prvaka nije zavidna. Skupili su samo jedan bod u pet utakmica, onaj od remija kod kuće protiv Valencije. Mi imamo osam bodova, kao i Valencija. U pet utakmica imamo po dvije pobjede i remija, uz jedan poraz.

Dobra vijest je da nam se u momčad vraća Toni Rüdiger nakon dugog izbivanja zbog ozljeda. Očajno nam nedostaje stabilnosti u obrani, kao što smo mogli vidjeti preko vikenda. Nedostupni će biti Tomori i Giroud.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka