Manchester City FC 2-1 Chelsea FC | KRAJ

Manchester City FC 2-1 Chelsea FC | KRAJ
23 studenoga 20:15 2019

Chelsea je izvrsno započeo utakmicu i bio puno bolja momčad do polovice prvog poluvremena… i to je, nažalost, bilo to. Cityju je dominantno pripala druga polovica tog poluvremena, ali su oni stigli zabiti dva gola, dok je Chelsea u svom dobrom periodu zabio samo jedan.

I tako je završilo, 2-1. Bilo bi lijepo reći da je Chelsea uzvratio udarac u drugom poluvremenu, ali to ne bi bila istina. Skoro pa ni u jednom trenutku nije izgledalo da smo blizu izjednačenja, čak je City bio bliže novom golu… I tako je naš niz od šest pobjeda došao kraju.

  • Očekivan sastav s 4-3-3 u kojem igraju svo troje naših prvoklasnih veznjaka, zbog čega je Mount morao na klupu. Ovu utakmicu je započeo kapetan, iako je James oduševio prošli put – vjerojatno zbog iskustva.
  • Mladi James bio je i prva zamjena, ušao je umjesto Emersona, čime je Lamps napravio sličnu rotaciju kao u utakmici protiv Ajaxa – Azpi lijevo, James desno.
  • Nakon njega istovremeno su u igru ušli Mount i Batshuayi umjesto Jorginha i Abrahama.
  • Leicester je opet pobjedio, tako da se nalazimo na -3 od drugog mjesta, -2 od trećeg te +7 od petog.
  • Next up – Valencia (A) u srijedu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka