Chelsea FC 2-0 Crystal Palace | KRAJ

Chelsea FC 2-0 Crystal Palace | KRAJ
09 studenoga 15:26 2019

Mučili smo se i mučili do 52. minute kada je Kovačić odličnim pasom pronašao Williana, a ovaj majstorski petom podvalio za Abrahama koji nije pogriješio. Orlovi su se tada ipak otvorili pa je drugi gol bio pitanje vremena.

Pulisic je zabio nakon sretnog odbijanca u protivničkih 16 metara i to je praktički bio game over. Mirno smo priveli utakmicu kraju i upisali novi clean sheet. Bravo mi!

  • N’Golo i Kovačić započeli su kao pivot u 4-2-3-1 formaciji. Hrvat je bio solidan, ali Francuz i nije oduševio. Trebat će mu pokoja utakmica da se vrati u formu.
  • Nedostatak Jorginha se osjećao ispočetka, ali i bez njega smo uspjeli kontrolirati utakmicu.
  • Abraham je ponovo dokazao koliko je ubojit ispred protivničkog golmana.
  • Teško je izdvojiti slabu kariku danas, svi su pružili dobru predstavu.
  • Trenutno smo drugi u ligi, a Abraham je prvi strijelac uz Vardyja!
  • Next up – reprezentativna stanka…

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka