Norwich City FC 2-3 Chelsea FC | KRAJ

Norwich City FC 2-3 Chelsea FC | KRAJ
24 kolovoza 15:23 2019

Neugodno nas je iznenadila vijest da opet nema Kantea zbog ozljede gležnja, a dodatno kada smo vidjeli da nema ni Pedra, iako je bio najavljen u službenoj prvoj postavi. On se ozljedio u zagrijavanju, što je značilo da je Barkley morao započeti, i to opet na krilu.

Nedostatak Kantea itekako se osjetio. U prvih pola sata palo je čak četiri gola, od toga dva u prvih 6 minuta. Chelsea je dvaput vodio i dvaput se Norwich vraćao. Već u trećoj minuti Azpilicueta je (napokon) dobro ubacio i Abraham (napokon) zabio. Norwich je brzopotezno izjednačio, a ubrzo je Mason Mount opet zabio, ovog puta na asistenciju Pulisica. Finska zvijer opet je odgovorila – nakon asistencije, drugi gol je sam zabio.

Nije to bilo sve, prilika je bilo još, a Norwich je osim dva gola imao i dva udarca na gol kada je Kepa (opet) upisao duplu obranu. S druge strane Chelsea je imao mali milijun udaraca, što se posebno nastavilo u drugom poluvremenu kada se Norwich povukao. Kontrola igre je bila potpuna i samo se čekao gol… I dočekao. Kovačić je pronašao Abrahama u polukontri, a on nakon par dodira opucao kroz svoja dva čuvara i zabio svoj drugi gol ove sezone, a ispostavilo se i odlučujući.

  • Lampardu je Abraham itekako ispunio (neočekivano) povjerenje. Započeo je ispred do sada boljeg Girouda i Michyja koji je upravo zabio dva gola za rezervnu momčad.
  • Opet 0 minuta za Batsmana. Ovog puta makar na klupi.
  • Što je s penalom na Azpiji? VAR, gdje si?
  • Nakon ludog prvog, Chelsea je smirio u drugom poluvremenu i suvereno došao do pobjede. Osim grede pri jednom korneru, Norwich nije više prijetio.
  • Prvi nastup sezone za Marcosa Alonsa! Ušao je u sudačkoj nadoknadi umjesto Mounta u svrhu odugovlačenja.
  • Prva pobjeda za Lamparda! Iduća sljedeći vikend na Bridgeu protiv Sheffielda.
  • KTBFFH!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka