Liverpool FC 2-0 Chelsea FC | KRAJ

Liverpool FC 2-0 Chelsea FC | KRAJ
14 travnja 19:11 2019

”Tvrdoglavi” Sarri se još jednom prilagodio protivniku. Prepustio je loptu Liverpoolu i čekao kontru. I dočekao je jednu kada je pobjegao Willian, ali je njegov šut otišao pored gola… To, i Hazardov šut kojeg je obranio Alisson bile su naše najveće prilike u prvom poluvremenu, dok ih je Liverpool također imao par.

U drugom je nastavljen Liverpoolov pritisak, što je vrlo brzo urodilo plodom kada je Mané dočekao jednu loptu na drugoj stativi… Ma koliko smo samo u zadnje vrijeme golova primili na početku drugog poluvremena?! Nismo se ni oporavili od tog šoka i onda je Salah zabio svoj gol karijere. *ebiga.

Za razliku od toliko puta ove sezone, kada smo nakon primljenog gola potpuno mentalno i igrački pali, ovaj put smo reagirali izvrsno. Uslijedile su 3 fantastične prilike koje nažalost nismo iskoristili. Da je bar jedna ušla, do kraja utakmice bi bilo svega… a ovako odlazimo s Anfielda razočarani.

  • CHO, RLC i Emerson su očigledno u potpunosti preuzeli mjesta u prvoj postavi. Napokon.
  • Ideja Hazarda na lažnoj devetci u velikim utakmicama se izgleda istrošila… Belgijac je počeo igrati tek kada je ušao Higuaín (i odmah promašio dvije odlične prilike).
  • Osveta Liverpoola za onaj poraz od prije 5 godina… I tada je bilo 2-0. Srećom, ove sezone ne ovise samo o sebi pa bi svejedno mogli ostati bez naslova, i bez naše ‘pomoći’.
  • Na našem dijelu tablice, zadržali smo četvrto mjesto s 2 boda iznad Uniteda, odnosno 3 iznad Arsenala, ali i jednom utakmicom više od Uniteda, odnosno dvije od Arsenala.
  • Next up – uzvrat protiv Slavije u četvrtak, a onda Burnley u ponedjeljak, također kod kuće.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan, -2 = vrlo loš, -1 = loš, 0 = ni dobar ni loš, 1 = dobar, 2 = vrlo dobar / odličan, 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka