VIDEO: Mourinho objasnio kako je nagovorio Romana da kupi Drogbu

VIDEO: Mourinho objasnio kako je nagovorio Romana da kupi Drogbu
19 siječnja 11:59 2019

Svi znamo što je Drogba napravio za Chelsea i što je Drogba Chelseaju. Ipak, ne znaju svi odakle je krenuo i kako je njegova priča išla od početka.

Došao je iz Marseillea kao relativno nepoznat igrač, a imao je 25 godina, što nije malo za nekoga tko se nikada nije pošteno pokazao na nogometnoj sceni. Ipak, veliki Jose Mourinho primjetio je njegov nevjerojatan potencijal..

Drogba i Mourinho došli su u klub u isto vrijeme, a koštao je 31 milijun eura, što je velika svota za nekog tako neafirmiranog i nepoznatnog u to vrijeme.

Naš legendarni trener odnedavno je postao komentator na televiziji BeIN sports, tako da imamo i imat ćemo prilike čuti puno stvari koje dok je trener nismo mogli. O Drogbi je imao samo velike riječi

[blockquote style=”2″]

Drogba je tip čovjeka koji je odan, nikada nije zaboravio da sam ga ja doveo iz Marseillea gdje nije bio neka zvijezda i gdje je svoju pravu karijeru započeo s više godina nego je to uobičajeno.

Igrao je već za Guingamp, Marseille, Le Mans, i kada sam ga htio dovesti sjećam se kako me je Abramovič pitao – ‘Koga želiš? Tko je taj napadač?’

Unatoč svih velikih imena u Europi u to vrijeme, htio sam Drogbu. ‘Tko je taj, gdje on igra?’ Rekao sam mu samo – platite Romane, platite i ne pitajte.

Didier Drogba sada je ikona Chelseaja i Premier lige.

[/blockquote]

Pa, hvala ti Mourinho, beskrajno ti hvala…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka