Najava utakmice (Man. City): Sarriball vs Tiki-taka

Najava utakmice (Man. City): Sarriball vs Tiki-taka
08 prosinca 14:05 2018

Malo je reći da stanje u klubi nakon poraza od Wolvesa nije najbolje, ali ne smijemo dati da nam to uđe u glavu. City će pregaziti svakoga tko nije 100% spreman, tako da u ovu tekmu moramo ući sa maksimalnim fokusom i voljom.

     18:30 – Sportklub 1

Samo jednom klubu iz Manchestera ide dobro ove sezone, a to je Manchester City. Ne ide im čak ni dobro, nego najbolje. Trenutno su na vrhu tablice, za dva boda bolji od Liverpoola, a nama bježe za velikih deset bodova. Prošle sezone su nas pobijedili u oba navrata, a mi smo njih u oba pretprošle sezone. Nadajmo se da je opet red na nama ove sezone.

City dolazi na Bridge sa sedam pobjeda u ligi iza sebe i ne čini se da planiraju usporiti. Mi smo u zadnjih sedam tekmi dobili tek tri, a dvije izgubili skupa sa dva remija. Jedino što bi danas moglo poremetiti njihove planove su ozljede Agüera i De Bruynea koji su im jedni od najvažnijih, ako ne i najvažniji igrači. Nitko od naših nije ozlijeđen (bar fizički), ali zato je naš glavni adut, Hazard, zadnji put zabio Southamptonu 7. listopada, što nikako ne ide nama u prilog. Ovakve tekme su one u kojima nam je najpotrebniji.

Hazard je u intervjuu izjavio da City stvara više šansi i više zabija, ali nemaju Edena Hazarda. Mi smo ga imali u zadnjoj tekmi pa nam nije puno pomoglo kad ostatak ekipe fali. Nadajmo se da ćemo danas imati 11 igrača na terenu od kojih će svaki pokazati volju i disciplinu kakva je potrebna da srušimo City.

Moje predviđanje (želja) za postavu:

Kepa
Azpi-Toni-Luiz-Emerson
Kante-Jorginho-Kova
Pedro-Giroud-Hazard

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka