Najava utakmice (Crystal Palace): Palača dolazi na Most

Najava utakmice (Crystal Palace): Palača dolazi na Most
04 studenoga 13:38 2018

Na krilima pobjede u srijedu nad Lampardovim Ovnovima, idemo u ovu tekmu sa pobjedničkim mentalitetom da ostanemo neporaženi u svim natjecanjima ove sezone.

     17:00 – Sportklub 2

Treći na tablici protiv četrnaestih na tablici; jedni neporaženi u ligi, a drugi zadnji put pobijedili u petom kolu lige protiv Huddersfielda. Te činjenice ipak treba gledati skupa s onima da je Crystal Palace dobio dvije od zadnje tri tekme kada smo se susreli, a također su dobili dvije od tri zadnje tekme na Stamford Bridgeu tako da su nam znali biti trn u peti unatoč sadašnjim lošijim rezultatima.

Moramo posebnu pažnju obratiti na Wilfrieda Zahu koji je propustio tekmu u srijedu, ali je za danas spreman i uvijek se nekako pretvori u Messija kada igra protiv nas, kao i što se Crystal Palace pretvori u Barcelonu.

Što se tiče ozljeda smo čisti, Hazard se vraća nakon povrede leđa i spreman je za susret s Palaceom. Nadajmo se da će ovaj put proraditi jer njegove statistike protiv njih nisu baš sjajne budući da im je zabio samo jedan gol u deset susreta.

Formacija ne bi trebala imati iznenađenja, osim toga da Barkley igra odlično u zadnje vrijeme tako da predviđam sljedeće:

Kepa
Azpi-Toni-Luiz-Alonso
Kante-Jorginho-Barkley
Willian-Morata-Hazard

Idemo pokupiti tri boda da možemo u četvrtak mirne duše na avion za Bjelorusiju.

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka