SLUŽBENO: Bakayoko (barem privremeno) preselio u Milan!

SLUŽBENO: Bakayoko (barem privremeno) preselio u Milan!
14 kolovoza 14:37 2018

Nakon posudbe Michyja Batshuaija i Kurta Zoume, stiže nam još jedna, ona koja ima možda i najviše smisla – Bakayoko nakon loše prve sezone u klubu ide na jednogodišnju posudbu u AC Milan.

Bats je možda trebao ostati, ali nakon što je bio jako sretan u Dortmundu, činilo se ipak kako je i sam htio otići i igrati. Sarriju se nije stigao uopće dokazati jer ja kasno došao s odmora pa je teško za vjerovati da trener bez razloga nije računao na njega.

Kurt Zouma i Bakayoko su puni pogoci što se tiče posudbi. Zouma bi trebao imati svoju ulogu u Evertonu, a i Bakayoko u Milanovom slabašnom veznome redu. Milan igra i u Europskoj ligi, osim domaćeg kupa i lige, tako da će minuta sigurno biti. Također, Chelsea je pametno dopustio Milanu da u ugovor ugradi opciju kupnje (za nekih 30-40 milijuna).

Ipak, ne mogu reći da se nadam eksploziji Bakayoka i njegovom veličanstvenom povratku – neka odigra dobro, ali mi sada idemo drugim putem. Koliko god da dobar bude, bolji od igrača poput Jorginha, Kantea i Kovačića teško da će ikada biti. Sumnjam da će pored njih ikad dobiti šansu biti starter, koliko god dobro igrao u Milanu. Njegov najveći „problem“ je zapravo Kante koji je preselio u mrvicu ofenzivniju ulogu, istu onu koja bi i njemu odgovarala. A znamo svi tko je N’golo Kante.

Ono što je još zanimljivo je to da odlaskom Francuza Chelsea dobiva još jedno mjesto za “ne-domaćeg” igrača. Znači li to da će netko poput Lucasa Piazona popuniti to mjesto?

Puno sreće na posudbi, nadamo se kako će te Rino Gattuso naučiti koju pametnu!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka