Willian: “Možemo otići tamo i pobijediti”

Willian: “Možemo otići tamo i pobijediti”
21 veljače 11:57 2018

Willian je nakon fantastičnog pogotka, dva udarca koji su zatresli vratnice i sveukupno savršenog nastupa sinoć bio glavna tema razgovora u zapadnom Londonu.

Nakon svega, Brazilac je bio jasan. Plavci su sinoć pokazali odličnu timsku igru, iako im nije donijela zasluženu pobjedu, Chelsea to definitivno može ponoviti za 3 tjedna u Španjolskoj.

“U teškoj utakmici smo igrali vrlo dobro,” rekao je Willian.

“Morali smo ostati kompaktni, imali smo plan i odigrali smo točno kako smo očekivali. Oni su imali posjed lopte i mi smo igrali na protunapade, mogli smo pobijediti. Ali nismo i rezultat je još otvoren, moramo otići tamo i pokušati pobijediti.”

“Barcelona je imala više posjeda, ali nisu stvorili više opasnih prilika. Možemo otići tamo i igrati našu igru,” dodao je.

“Igrati na Camp Nouu je nešto sasvim drugo i moramo tamo otići s istim mentalitetom i pokušati pobijediti.”

“Bili smo dobri, igrali smo vrlo dobro, ali napravili smo pogrešku i primili pogodak. Svejedno možemo otići u Barcelonu i opet odigrati dobro.”

Willian je rekao da je sretan zbog pogotka i malo nesretan zbog rezultata, ali sigurno je osjetio olakšanje kad je njegov savršeni udarac završio u mreži nakon što su dva, jednako savršena, zatresla vratnice u prvom poluvremenu.

“To je bio jedan od mojih najboljih nastupa ovdje,” odlučio je.

“Skoro sam imao hat-trick! Nedostajalo nam je malo sreće, ali moramo biti ponosni na našu igru jer smo stvarno igrali vrlo dobro. Igrati protiv Barcelone nije lagano i sada moramo razmišljati o drugim utakmicama.”

“Idemo tamo za tri tjedna, a imamo i nekoliko teških utakmica u Premier ligi u međuvremenu. Sada moramo razmišljati o nadolazećim utakmicama i tek onda o Barceloni.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka