Conte: “Nije bilo lako i mislim da smo dobro odigrali”

Conte: “Nije bilo lako i mislim da smo dobro odigrali”
17 rujna 20:10 2017

Antonio Conte je pokušao pozitivnim riječima utjecati na Chelseajev razočaravajuć nastup protiv Arsenala u intervjuu nakon utakmice.

Njegove riječi nisu mogle prikriti njegovu vidljivu razočaranost. Kad čovjek proživljava svaki trenutak igre na terenu skupa s igračima to nije toliko iznenađujuće.

“Mislim da smo dobro odigrali. Kada je u pitanju ovako velika utakmica znate vrlo dobro da se svašta može dogoditi. Obje ekipe su pokušale pobijediti i imale šanse za pogodak. Mislim da je rezultat na kraju dobar.”

Trenutno je vrlo malo stvari koje sugeriraju da je nešto zapravo “dobro” u ovom rezultatu. Neki od igrača su totalno podbacili nastupom (osim možda Bakayoka i Hazarda koji su ušli kao zamjene u drugom poluvremenu), a uz to možemo dodati i odluke trenere plus crveni karton, ovaj put Davidu Luizu.

To znači da će propustiti sljedeće tri utakmice i da će umjesto njega zaigrati ili Christensen ili Rudiger (protiv Nottingham Foresta, Stoke Cityja i Manchester Cityja).

Osim Pedrovog velikog promašaja, koji je na kraju zamijenjen zbog lakše ozlijede, Chelsea nije prijetio protivničkom golu kao što to obično zna.

Morata je izgledao dosta slabo u duelima, kao u njegovih prvih par utakmica za Chelsea, ali Conte je također vidio pozitivne stvari.

“Prema mom mišljenju, Morata je igrao jako dobro i vrlo sam sretan zbog njegovog nastupa. Što se mene tiče igrao je dobro, zadržavao je loptu i pokušavao gurnuti u priliku Williana, Pedra i naše krilne igrače.”

“Ako broj 9 zabije pogodak onda se smatra da je igrao dobro, a ako ne zabije onda je “navodno” odigrao loše. Moja vizija je malo drukčija. Stvarno sam zadovoljan njegovim nastupom.”

Možda nismo vidjeli nešto što je trener vidio na terenu. U svakom slučaju utakmica nije bila nimalo lagana, ali očekivali smo ipak malo više. Treba ostati pozitivan u svakom slučaju.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Marin Markotić

Vidi Više Članaka