Conte: Njihov prvi pogodak je trebao biti poništen

Conte: Njihov prvi pogodak je trebao biti poništen
28 svibnja 10:05 2017

Antonio Conte kratko se obratio novinarima nakon poraza u finalu FA kupa.

“Mislim da nismo dovoljno dobro počeli, Arsenal je bolje ušao u utakmicu,” rekao je.

“Njihov prvi pogodak je trebao biti poništen zbog očitog igranja rukom, ali mi nismo bili dobri prvih 20 minuta, a onda smo počeli igrati kako treba.”

“Moram priznati da sam ove sezone vidio dosta sličnih pogrešaka sudaca protiv nas, posebno igranja rukom.”

“U drugom poluvremenu smo počeli bolje, stvarali smo prilike za izjednačenje, crveni karton za Mosesa je definitivno ključan trenutak, ali unatoč tome uspjeli smo izjednačiti.”

“30 sekundi kasnije smo primili i drugi pogodak, ne znam kako, mislim da je to bio odlučujući trenutak u našem porazu. Diego je imao još jednu priliku, ali Ospina je vrhunski obranio.”

“Ova sezona je za nas bila ovako dobra samo jer je svaki igrač igrao na 120%, i važno je to cijeniti,” dodao je za kraj.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka