Conte: Sjajan završetak fantastične sezone

Conte: Sjajan završetak fantastične sezone
22 svibnja 11:12 2017

Titula je naša i Antonio Conte se obratio novinarima nakon emotivne proslave.

“Danas je bilo puno emocija,” rekao je.

“Mislim da je ovo sjajan završetak fantastične sezone. Pobijedili smo 30 puta i netko bi mogao pomisliti da je ova sezona bila lagana, ali nije.”

“Savladali smo puno teških prepreka i sada je vrijeme da proslavimo s navijačima, s obiteljima, da proslavimo karijeru Johna Terryja ovom sjajnom pobjedom, a imamo priliku za još veću proslavu u finalu FA kupa.”

Trener je komentirao izlazak Terryja u 26. minuti.

“Bilo je važno pronaći najbolji način za odavanje počasti velikoj legendi kluba, a John je predložio da bude zamijenjen u 26. minuti i mislim da je to zaslužio jer je ispisao povijest kluba.”

“Njegov odlazak je za nas velik gubitak jer je bio sjajna pomoć na terenu i izvan njega. Želim njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u budućnosti.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka