Uživaj u odmoru, legendo!

Uživaj u odmoru, legendo!
10 listopada 20:22 2023

Nažalost, danas je i službeno svoju nogometnu karijeru okončao jedan od najboljih igrača koji su ikad nosili dres Chelseaja, Eden Hazard.

Hazard je u Chelseaju proveo 7 godina, službeno je odigrao 352 utakmica, zabio je 110 golova i podijelio 92 asistencije i pritom je osvojio:

2x Premier League
2x Europa League
1x FA Cup
1x Carabao Cup

Posljednju utakmicu za Chelsea je odigrao u finalu Europske lige protiv Arsenala gdje je zabio i posljednja dva gola za klub u pobjedi od 4-1.

Na samom začetku naše Udruge bio je prvi igrač s kojim smo uspjeli progovoriti par riječi i uhvatiti, sad već povijesnu sliku. Kao navijači Chelsea nikad nećemo zaboraviti takvog igrača, koji je jednim potezom znao čitav stadion podići na noge.


Uživaj u zasluženom odmoru, legendo!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Administrator

Vidi Više Članaka