AFC Bournemouth 0-0 Chelsea FC | KRAJ

AFC Bournemouth 0-0 Chelsea FC | KRAJ
17 rujna 16:57 2023

Problemi Chelseaja s realizacijom se nastavljaju. Dva puta tresli smo okvir gola, nekoliko puta je domaći vratar Neto spašavao Bournemouth, a jedino je Colwill zatresao mrežu – iz nedozvoljene pozicije. Imali su i “Cherriesi” neke dobre situacije tako da je bod svakome ipak najrealniji rezultat.

Snažna kiša koja je padala na Vitality Stadiumu u Bournemouthu nagovještavala je tešku i tvrdu utakmicu, no Chelsea je krenuo vrlo ofenzivno. Prvo u 2. minuti Enzo puca ravno u domaćeg vratara, a zatim minutu kasnije Gallagher promašuje iz neposredne blizine. U 11. minuti Gallagher dobro proigrava Sterlinga koji iskosa puca toliko loše da je taj udarac više izgledao kao dodavanje. Neće pa neće, u 13. minuti Mudrik i Jackson razmjenjuju kratka dodavanja, potonji prizemnim udarcem trese vratnicu. Velika šansa za “Cherriese” u 18. minuti – Sánchez fenomenalno brani pokušaj Danga Outtare. Od 20. do 25. minute “Plavci” su tri puta stvorili višak po desnoj strani terena, ali je svaki puta izostao kvalitetan ubačaj u kazneni prostor domaćih. Drugi naš udarac u okvir gol stigao je u 33. minuti. Mudrik je pronašao usamljenog Gallaghera na 10 metara od gola, njegov udarac izvrsno brani Brazilac Neto – ostaje 0:0.

To je bila posljednja prilika vrijedna spomena u prvom dijelu. Početkom drugog dijela Mudrik je izborio slobodan udarac na rubu domaćeg kaznenog prostora. Sterling je gađao golmanov kut, od spojnice se lopta odbija na gol liniju, na odbijancu je Colwill koji postiže pogodak, ništa ipak od gola – dosuđeno je zaleđe. Zaista je nevjerojatno da lopta u 65. minuti nije ušla u mrežu Bournemoutha. Colwill je pucao dva puta iz velike blizine, Neto je velikom mukom uspio zaustaviti te pokušaje. Slobodan udarac na rubu šesnaesterca su imali i domaćini u 78. minuti, Gallagher je blokirao prizeman udarac Billinga. Sánchez nas ponovno spašava u 80. minuti, vrlo je blizu pogotku bio bivši “Plavac” – Dominic Solanke. Rasplamsalo se u posljednjih 15 minuta – Jackson puca glavom, spreman je Neto. Novi dvostruki pokušaj Chelseaja u 85. minuti – Palmerov brani Neto, Maatsenov blokira Cook.

Igrače ocijenite u obrascu ispod.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Ivan Čepin

Vidi Više Članaka