Chelsea FC 0-1 West Ham United FC | KRAJ

Chelsea FC 0-1 West Ham United FC | KRAJ
30 studenoga 17:53 2019

U utakmicu je Chelsea, kao što to i običava, krenuo dinamitno. Nije prošlo ni 10 minuta i već smo mogli nabrojati nekoliko prilika koje su mogle/morale biti golovi. Slično se nastavilo do kraja prvih 30 minuta kada je West Ham prvi put prešao centar i zaprijetio – Kepa je upisao dobru obranu, a nakon toga, igra je bila umrtvljena. Makar do pauze.

U drugom poluvremenu ponovno su pljuštale prilike, ali na krivoj strani, čime je nastavljen pad u igri naših. Prvo su poveli odmah na početku poluvremena, a nešto kasnije skoro i povećali vodstvo iz tri prilike iz kornera. Pri jednoj od tih nas je spasio VAR. Nakon toga Chelsea se pribrao i napravio pravi pritisak na gostujući gol, ali iz njega nažalost ništa konkretno nije izašlo…

  • Lampard je, znajući kakav gust raspored slijedi u blagdanskom razdoblju, odlučio krenuti s rotacijom. I Kanté i Azpilicueta i Willian su započeli na klupi, dok su Pedro i Giroud osvanuli u napadu iako ih nismo vidjeli dugo vremena…
  • Dvoje od te izostavljene trojice legionara, dakle svi osim kapetana, ušli su u igru kada su stvari krenule po zlu u drugom poluvremenu, a izašli su Jorginho i Pedro.
  • Nedugo zatim izašao je i Giroud, a ušao Hudson-Odoi što je značilo da smo po prvi put u Lampardovoj eri zaigrali bez pravog napadača!
  • Koliko smo samo nabačaja s desne strane imali?
  • Mourinhov Tottenham nam se upravo približio na 6 bodova…
  • Next up – Aston Villa kod kuće u srijedu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka