Najava utakmice (Watford): Ubosti Stršljene

Najava utakmice (Watford): Ubosti Stršljene
01 studenoga 22:51 2019

Ovo bi trebalo biti rutinski. Ovo bi trebalo biti zagrijavanje pred Ajax. Hoće li biti? Ako budemo oprezni i pripremljeni, hoće. Sve je moguće, a to nam ovaj put ne ide u korist. Idemo u goste Watfordu na Vicarage Road po tri boda i uvježbavanje taktike za utorak. Niz od sedam pobjeda u svim natjecanjima je gotov, ali niz od četiri pobjede u ligi još stoji pa ćemo ga nastojati pretvoriti u niz od pet pobjeda.

18:30 – Sportklub 2

Bilo ni stvarno razočaravajuće kada ovaj dvoboj ne bismo pobijedili. Igramo protiv vrlo ranjivog protivnika koji je od početka sezone u ozbiljnim problemima. Watford je trenutno na samom dnu tablice sa nula pobjeda u cijeloj sezoni što se tiče lige. U deset kola imaju po pet poraza i remija sa svega pet zabijenih pogodaka, a čak 21 primljeni. Unatoč svemu tome, domaća atmosfera zna biti presudna pa Frank mora mladima ugraditi skromnost i poštovanje prema svakoj vrsti protivnika.

Mi se pak oporavljamo nakon poraza od Uniteda u (sada) nebitnom Carabao kupu. Gledamo prema susretu u Ligi prvaka protiv Ajaxa, a u ligi smo u trenutku pisanja četvrti na tablici, osam bodova ispod vodećeg Liverpoola. Kapetan Amerika bi trebao Franku nakon hattricka protiv Burnleya biti prvi izbor.

U gostima ove sezone imamo same pobjede u svim natjecanjima, isključujući otvarajuću tekmu sezone protiv Uniteda i finale Super kupa jer tamo nitko nije bio domaćin. Watford, ako gledamo samo tekme na vlastitom terenu, ima puno bolju statistiku nego sveukupno gledajući. U zadnjih pet utakmica u svim natjecanjima imaju dvije pobjede i tri remija, tako da ne trebamo ići tamo bahato i podcijeniti Stršljene.

Što se tiče ozljeda, nema nikakvih promjena. Kante, Rüdiger, Christensen i Barkley neće biti dostupni za dvoboj protiv Watforda, dok Kante možda hoće za Ajax. RLC je također još van mogućnosti odabira.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka