Liverpool FC 1-2 Chelsea FC (Kraj)

Liverpool FC 1-2 Chelsea FC (Kraj)
26 rujna 22:31 2018

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, Liverpool je puno bolje ušao u drugo i držao Chelsea u šaci sve do gola nakon prekida pri kraju utakmice, a onda se ukazao i Hazard te dovršio stvar. Klasika.

Izbjegli smo nezgodne produžetke usred tjedna te se plasirali u osminu finala Carabao kupa. Di’š bolje.

  • Na Christensenu je da ‘ukloni’ nepopularnog Luiza iz prve postave, ali ako ovako nastavi, teško će mu to uspjeti. Asistirao je Sturridgeu za 1 na 1, a samo dobra intervencija Caballera i nevjerojatan promašaj našeg bivšeg igrača spasila su ga od sramote.
  • Isti taj Sturridge se iskupio nekoliko minuta kasnije pokazavši da bolje gađa prazan gol škaricama nego desnom nogom… Time je nastavio nama neugodan niz naših bivših igrača koji nam nekako uvijek ‘zapapre’. Kasnije je još i gredu pogodio.
  • Fabregasu definitivno odgovara ova uloga. Možda ne igra brzo kao Jorginho, ali mu je dugi pas pravo oružje koje na toj poziciji podosta dolazi do izražaja.
  • Hazard je netom nakon ulaska pokazao o kakvoj se klasi radi… i onda na tome stao. Sve dok nije iz ničega prešao 2 igrača i zabio golčinu. Strašno.
  • Emerson Palmieri zabio je prvi gol za Chelsea nakon odbijanca na jednom prekidu. Glavom je pucao Barkley, golman obranio, a Emerson s(p)retno zabio. Čak mu je VAR skoro poništio gol zbog zaleđa, ali nije.
  • Nema opuštanja, već u subotu nam Liverpool dolazi po revanš. Ovog puta u punom sastavu. KTBFFH!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka