[ORGANIZIRANI ODLAZAK U LONDON] Gledamo Premier ligu na Stamford Bridgeu!

[ORGANIZIRANI ODLAZAK U LONDON] Gledamo Premier ligu na Stamford Bridgeu!
09 rujna 14:31 2018

Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska poziva sve zainteresirane navijačice i navijače na sudjelovanje u organiziranom odlasku na premierligašku utakmicu Chelseaja na Stamford Bridgeu u prvoj polovici trenutne ’18./’19. sezone!

Jedini smo u regiji koji organiziramo zajednička putovanja na Chelseajeve utakmice pa tako, nakon desetaka takvih uspješnih ekspedicija, pripremamo još jednu – vraćamo se u London na naš stadion i idemo na prestižnu i jaku utakmicu Premier lige!

Svi detalji puta koji uključuju informacije o kojoj se točno utakmici radi, aranžmanu, cijeni, rokovima za uplatu i načinu prijave pronađite u zatvorenoj grupi članova Udruge na facebooku: https://www.facebook.com/groups/566348470087995

Pristup grupi moguć je samo uz aktivno članstvo u Udruzi za sezonu ’18./’19.. Učlanjenjenja i dalje traju, stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane u Udrugu čime, uz pristup informacijama, aktivno pomažete našem radu te ostvarujete brojne pogodnosti.

Požurite s prijavama, nemamo puno vremena!

Sve o članstvu u najvećoj Udruzi navijača Chelseaja u ovom dijelu Europe, svim pogodnostima te kako se učlaniti moguće je pročitati ovdje: www.chelseacroatia.com/kako-se-uclaniti

Up the Blues!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka